مشکلات بهداشتی و آخرین لیست زندانیان بند زنان زندان اوین

برگرفته از سایت هرانا

در بند زنان زندان اوین موسوم به بند نسوان که بسیاری از زندانیان آن مادرانی رنج کشیده هستند، زندانیان سیاسی-امنیتی بدون امکان برقراری تماس تلفنی مناسب در شرایط نامناسب بهداشت محیطی که منجر به بیماری های پوستی و زنان شده است، نگهداری می شوند، ملاقات‌های آن‌ها محدود است و مشکلات محیطی بسیاری در این محل به چشم میخورد، گزارش پیش رو به اسامی، وضعیت و اتهامات ۲۳ زن زندانی سیاسی – امنیتی که در حال حاضر در این بند ساکن هستند اختصاص دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در حال حاضر ۲۳ زندانی عمدتا به دلایل سیاسی، عقیدتی و امنیتی در بند زنان زندان اوین نگهداری می‌شوند.
شرایط بهداشتی و محیطی این بند نامناسب تر از سابق گزارش شده است؛ به طوری که مواد شوینده و ضد عفونی کننده در این بند عرضه نمی شود و علیرغم پیگیری زندانیان در این رابطه، مسئولین پاسخ داده اند که “سازمان زندان ها تحریم شده و بودجه کافی ندارند.”
همچنین با وجود فراوانی حشرات و جانواران موذی و آلودگی محیطی و بهداشتی که در این بند شکل گرفته، از اسفندماه سال گذشته، تاکنون سمپاشی صورت نگرفته است. این مسئله محل زندگی زنان زندانی را به جولانگاه حشرات و جانورانی چون موش تبدیل کرده است.
در حال حاضر ۲۳ زندانی در این بند ساکن هستند که اسامی این  زندانیان به همراه جزئیات احراز شده آنان توسط هرانا به هدف بروزرسانی در پی می آید:

۱. آفرین چیت ساز ۴۲ ساله

اتهام: اجتماع و تبانی علیه نظام
محکومیت: ۲ سال حبس
توضیحات: در بهمن ماه سال ۹۴ بازداشت و پس از تحمل یک ماه و نیم سلول انفرادی در بند ۲-الف به بند زنان منتقل شد.

۲. زهرا شریفی (آقا عبدالحسین تهرانی) ۴۴ ساله

بدون عکس
اتهام: توهین به مقدسات
محکومیت: بلاتکلیف
توضیحات: در اسفندماه سال ۹۴ بازداشت و بعد از ۴۵ روز تحمل سلول انفرادی در بند ۲۰۹ به بند زنان منتقل شد.

۳. مریم (نسیم) نقاش زرگران ۳۸ ساله/مجرد

مریم نقاش زرگران
اتهام: اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی از طریق برگزاری کلیسای خانگی
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت. پس از مدتی از سوی پلیس امنیت به صورت تلفنی احضار، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. خانم زرگران بدون هیچ گونه تفهیم اتهامی از زندان اوین به ساختمان وزرا منتقل شد وبه مدت ۵ شبانه روز بدون بدوی ترین امکانات بهداشتی در این مکان بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفت. وی توسط قاضی مقیسه، ریاست شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد. به دلیل ابتلا به بیماری ASD حدودا ٩ سال قبل تحت جراحی قلب قرار گرفت و نیاز مبرم به مراقبت های ویژه و مستمر پزشکی دارد. در آخرین تحول پرونده، به مدت حبس این نوکیش مسیحی زندانی، ۴۲ روز «به دلیل غیبت در زمان مرخصی» اضافه شده است.

۴. آتنا (فاطمه) دائمی ۲۹ ساله /مجرد

آتنا دائمی
اتهام: اجتماع و تبانی علیه نظام، توهین به رهبری
محکومیت: ۷ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۲۹ مهرماه ۹۳، بازداشت و پس۸۶ روز تحمل سلول انفرادی بند ۲-الف، دی ماه ۹۳ به بند نسوان منتقل شد. در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۹۴، توسط قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ۱۴ سال حبس محکوم شد. ۲۶ بهمن ۹۴، با تودیع وثیقه ۵۵۰ میلیون تومانی آزاد شد و ۷ مهرماه ۹۵ حکم وی در دادگاه تجدید نظر به ۷ سال تقلیل یافت. در نهایت مورخ ۶ آذرماه بدون دریافت احضاریه در منزل پدری بازداشت و در اجرای احکام اوین اعمال ماده ۱۳۴ و حکم نهایی ۵ سال حبس به صورت شفاهی به وی اعلام شد.

۵. نوشین دخت میر عبدالباقی ۶۴ ساله /مجرد

بدون عکس
اتهامات: اقدام علیه امنیت ملی (۲مرتبه)، اجتماع و تبانی علیه نظام (۲مرتبه)، توهین به مقدسات (۲مرتبه)، تبلیغ علیه نظام (دو ۲مرتبه) و نشر اکاذیب (۲ مرتبه)
محکومیت: ۳۴ سال و ۹ ماه حبس
توضیحات: در تاریخ ۲۷ بهمن ۹۳ توسط نهاد اطلاعات بازداشت و بعد از یک ماه به بند زنان منتقل شد. در اردیبهشت همان سال با تودیع وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی موقتا تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شد. اما به دلیل اینکه تا قبل از برگزاری دادگاه مجددا به فعالیت های خود ادامه داده بود، قاضی احمدزاده در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب، هر اتهام را دوبار برای وی محاسبه کرد. مورخ ۲۵ مهرماه سال ۹۵ مجددا بازداشت و به بند نسوان منتقل شد. از بیماری اسکیزوفرنی رنج می برد و در سال ۸۱ به دلیل همین بیماری در بیمارستان بستری بوده است. به دلیل کهولت سن و بیماری حکم عدم توان تحمل حبس برایش صادر شده، اما همچنان در زندان نگهداری می شود.

۶. نرگس محمدی ۴۵ ساله /مادر

نرگس محمدی
اتهامات: پرونده اول: اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و پرونده دوم: تشکیل گروه غیرقانونی لگام، اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام
محکومیت: ۱۶ سال حبس تعزیری با احتساب ۶ سال حبس تعزیری بابت پرونده اول
توضیحات: در خردادماه ۸۹ بازداشت و پس از تحمل سلول های انفرادی بند ۲۰۹، تیرماه ۸۹ با تودیع وثیقه  ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. در سال ۹۰ به یازده سال حبس محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال حبس تعزیری تقلیل یافت. در اردیبهشت ماه سال ۹۳ مجددا بازداشت و برای او پرونده جدیدی تشکیل شد. مورخ پانزدهم اردیبهشت باردیگر بازداشت و به بند نسوان منتقل شد. هفته ای یک بار با فرزندانش تماس تلفنی دارد وبه بیماری آمبولی ریه و فلج عضلانی مبتلا است.

۷. مریم اکبری منفرد ۴۱ ساله /مادر

مریم اکبری منفرد
اتهام: محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۱۵ سال حبس
توضیحات: در تاریخ دهم دی ماه ۸۸ بازداشت شد و ۲ ماه را در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین گذراند. سپس به بند متادون درمانی (زندانیان معتاد) منتقل و پس از آن در اسفندماه ۸۸ به بند نسوان انتقال داده شد. در مهر ۸۹ به زندان رجایی شهر کرج و پس از آن در اردیبهشت ۹۰ به ندامتگاه زنان قرچک تبعید شد. خانم اکبری که از بیماری های تیروئید و آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) رنج می برد، در اواخر اردیبهشت ۹۰ به بند عمومی زنان در اوین منتقل شد. مادر سه فرزند است و برادر وی با نام رضا اکبری منفرد در زندان رجایی شهر کرج نگهداری می شود.

۸. فاطمه مثنی ۴۷ ساله /مادر

بدون عکس
اتهام: بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۱۵ سال حبس
توضیحات: مورخ ۹ بهمن ماه سال ۹۱ توسط نهاد اطلاعات بازداشت و مدت ۷۵ روز در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ نگهداری، سپس به بند نسوان منتقل شد. در تاریخ ۲۳ دی ماه ۹۲ با تودیع وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شد. خانم مثنی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی احمدزاده همراه همسرش حسن صادقی هر کدام به ۱۵ سال حبس محکوم شدند. هشتم مهرماه ۹۴ جهت اجرای حکم حبس بازداشت و مجددا به بند نسوان منتقل شد. وی در سن ۱۳ سالگی نیز همراه خانواده اش مدت دوسال و نیم متحمل حبس شده بود و در زمان بازداشت اولیه در سال ۹۱، پسر نوجوانش همراه آنها بازداشت شده بود. در حال حاضر مغازه آقای صادقی مصادره شده و ستاد فرمان امام قصد مصادره منزل مسکونی آنان را نیز دارد. پسر و دختر وی در همین منزل مسکونی، همراه مادربزرگ بیمارشان که در دهه شصت متحمل ۵ سال حبس شده، زندگی می کنند. خانم مثنی از مرخصی محروم بوده و از بیماری های کولیت روده و میگرن شدید عصبی رنج می برد.

۹. زهرا زهتاب چی ۴۷ ساله /مادر

زهرا زهتاب چی
محکومیت: ۱۰ سال حبس
اتهام: بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
توضیحات: در روز ۲۴ مهرماه ۹۲ با همسر و دخترش بازداشت و بعد از تحمل ۱۴ ماه سلول انفرادی در بند ۲۰۹ به بند نسوان منتقل شد. در تاریخ ۱۷ آذر سال ۹۳ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۱۲ سال حبس محکوم شد که این حکم بعد از یک سال با اعمال ماده ۱۳۴ به ۱۰ سال تقلیل یافت. در حال حاضر در مرخصی به سر می برد.

۱۰.مهوش شهریاری ثابت ۶۴ ساله /مادر

مهوش شهریاری ثابت
اتهام: عضویت در هیئت یاران ایران (تشکل بهایی)
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۱۵ اسفند ۸۶ در شهر مشهد بازداشت شد و بعد از تحمل ۱۳ ماه سلول انفرادی در شهر مشهد، به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و مدت ۲۷ ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ این زندان نگهداری شد. در مردادماه ۸۹، قاضی مقیسه رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، وی را به ۲۰ سال حبس محکوم کرد و روز بعد به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. در اردیبهشت سال ۹۰ در تبعیدی دیگر به ندامتگاه زنان قرچک انتقال یافت و بعد از یک هفته به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. در این مدت حبس تنها یک بار به مرخصی اعزام شده و در سال ۹۴ حکم ۲۰ سال حبس او به ۱۰ سال کاهش یافت.

۱۱. فریبا کمال آبادی ۵۵ ساله /مادر

فریبا کمال آبادی
اتهام: عضویت در هیئت یاران ایران (تشکل بهایی)
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۸۷ در تهران بازداشت و مدت ۲۷ ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ نگهداری شد. مردادماه سال ۸۹ به همراه ۶ تن دیگر از اعضای هیئت یاران ایران در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب توسط قاضی مقیسه به ۲۰ سال حبس محکوم شد و روز بعد همراه مهوش شهریاری به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. در اردیبهشت ماه ۹۰ در تبعیدی دیگر به ندامتگاه زنان قرچک انتقال یافت و بعد از یک هفته به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. در سال ۹۴ با اعمال ماده ۱۳۴ حکم وی به ۱۰ سال حبس تقلیل یافت. خانم کمال آبادی که از بیماری دیسک کمر در رنج است، در این مدت حبس تنها یکبار توانست از مرخصی استفاده کند که به دلیل دیدار با فائزه هاشمی، این مرخصی با حواشی زیادی همراه شد.

۱۲. الهام برمکی ۴۷ ساله /مادر

بدون عکس
اتهام: جاسوسی
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: هفتم دی ماه سال ۹۰ در خیابان بازداشت و مدت ۳ ماه را در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ گذراند. سپس با قید کفالت موقتا آزاد شد. خانم برمکی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب توسط قاضی مقیسه به ۱۰ سال حبس و جریمه ی ۲۵ هزار یوروی، ۷۰ هزار دلار و ۴۰ میلیون تومان و در کل حدودا ۳۰۰ میلیون تومان، محکوم شد. در تاریخ ۲ مرداد ۹۱ مجددا بازداشت و مدت ۱۴ ماه را در بند ۲۰۹ در سلول انفرادی گذراند و در هفتم مهرماه ۹۲ به بند نسوان منتقل شد. وی که مادر یک فرزند در کشور قبرس است، دارای تابعیت قبرسی نیز بوده و از بیماری های دیسک کمر و آرتروز رنج می برد.

۱۳. رویا صابری نژاد نوبخت ۵۲ ساله /متاهل

رویا صابری نوبخت
اتهامات: توهین به مقدسات و توهین به سران سه قوه
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: مورخ ۶ مهر ۹۲ در شیراز بازداشت و به بند ۲-الف سپاه در زندان اوین منتقل و به مدت دوماه در سلول انفرادی نگهداری شد. سپس به ندامتگاه زنان قرچک تبعید شد. نامبرده مدت یک سال ونیم شامل شش ماه در بند قرنطینه، در این زندان به سر برد. نهایتا خانم صابر در خرداد ماه ۹۴ به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. این زندانی که تبعه انگلیس بوده و همسرش مقیم این کشور است در دادگاه بدوی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ۱۸ سال و سه ماه . یک روز حبس محکوم شده بود. اما این حکم به ۴ سال تقلیل یافت. وی که از بیماری اعصاب و روان رنج می برد، تاکنون از مرخصی محروم بوده است.

۱۴. نگارا (افشارزاده ) کریم اُوا ۳۹ ساله /مادر

بدون عکس
اتهام: نامشخص
محکومیت: ۴ سال و دوماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق
توضیحات: خانم کریم اُوا اهل کشور آذربایجان بوده و در دی ماه ۹۲ در شهر مشهد بازداشت شد و روز بعد به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و مدت یک سال و سه ماه در این بند نگهداری شد. وی در تاریخ ۱۵ تیر ۹۵ به بند نسوان انتقال یافت. این زندانی برای همراهی دخترش از کشور ایران به کشور ترکمنستان به ایران سفر کرده بود. وی دارای دو فرزند خردسال است که در کشور ترکمنستان ساکن هستند و مدت دوسال است که با آنها ملاقاتی نداشته.

۱۵. الهام فراهانی ۵۵ ساله /مادر

الهام فراهانی
اتهام: تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در تشکیلات بهایی
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۲۱ تیرماه ۹۱به همراه همسرش عادل نعیمی بازداشت شد. کمتر از ۱۰ روز بعد فرزند آنها شمیم نعیمی نیز دستگیر شد. وی مدت دوماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری شد، سپس با تودیع وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی همراه پسرش موقتا آزاد شد. خانم فراهانی در یک جلسه دادگاه «پنج دقیقه‌ای» در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شد. عادل نعیمی به ۱۰ سال و فرزند آن‌ها شمیم به سه سال حبس محکوم شد.

۱۶. مریم النگی ۵۴ ساله

بدون عکس
اتهام: هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۲ سال حبس
توضیحات: مورخ ۱۹ مهرماه ۸۸ بازداشت و در تاریخ ۲۵ آذر ۸۸ با تودیع وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شد. قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، وی را به ۲ سال حبس محکوم کرد. در روز پنجم مردادماه سال جاری بدون احضاریه قبلی جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان اوین روانه شد. همسر وی محسن دگمه چی که با اتهامات مشابه در زندان نگهداری می شد و به دلیل عدم رسیدگی پزشکی جان خود را از دست داد.

۱۷. آزیتا رفیع زاده ۳۵ ساله /مادر

آزیتا رفیع زاده
اتهام: اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در دانشگاه آنلاین بهایی
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: در تاریخ یکم خرداد سال ۹۰ ماموران امنیتی به منزل مسکونی وی و همسرش یورش بردند، اما بدون بازداشت آنها، اقدام به توقیف تعدادی از وسایل الکترونیکی ارتباطی آنها نمودند. پس از آن خانم رفیع زاده یک مرتبه به دفتر پیگیری نهاد اطلاعات احضار شد و در مهرماه سال ۹۰ پرونده نامه منع تعقیب دریافت کرد. اما در اسفندماه ۹۰ این پرونده دوباره به جریان افتاد و پس از احضار به دادسرای شهید مقدس زندان اوین، با تودیع وثیقه ۵۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شد. در خرداد سال ۹۳، قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران، این شهروند بهایی را به ۴ سال حبس محکوم کرد. خانم رفیع زاده مورخ ۳ آبان ۹۴ جهت اجرای حکم خود را به زندان اوین معرفی کرد. همسر وی با نام پیمان کوشک باغی که مشغول تحمل ۵ سال حبس در زندان رجایی شهر کرج است، مدت ۲ ماه است به دلیل خودداری از پوشیدن لباس های آلوده زندان بهمراه دستبند و پابند، از ملاقات زندان به زندان محروم مانده است. این زوج زندانی دارای یک فرزند پسر ۶ ساله هستند.

۱۸. نسیم باقری ۳۵ ساله /مجرد

نسیم باقری
اتهام: اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در دانشگاه آنلاین بهایی
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: مورخ اول خرداد سال ۹۵، ماموران امنیتی به خانه وی یورش بردند و بدون بازداشت وی، تنها اقدام به توقیف وسایل الکترونیکی ارتباطی وی نمودند. این شهروند بهایی روز بعد جهت بازجویی به دفتر پیگیری نهاد اطلاعات احضار شد. در اسفندماه سال ۹۱ به دادسرای شهید مقدس زندان اوین فراخوانده شد و با تودیع وثیقه ۵۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شد. مورخ ۱۶ مهر سال ۹۲، قاضی مقیسه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران وی را به ۴ سال حبس محوم کرد و در تاریخ هفتم اردیبهشت سال ۹۳ جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. خانم باقری از بیماری تیروئید رنج برده و از مرخصی محروم است.

۱۹. گلرخ ابراهیمی ایرایی ۳۶ ساله /متاهل

گلرخ ابراهیمی ایرایی
اتهامات: توهین به مقدسات، اجتماع و تبانی علیه نظام
محکومیت: ۶ سال حبس تعزیری
توضیحات: درتاریخ ۱۵ شهریور سال ۹۳ به همراه همسرش آرش صادقی بازداشت و دو روز در خانه امن سپاه نگهداری و سپس بعد از تحمل ۲۰ روز سلول انفرادی در بند ۲-الف سپاه با تودیع وثیقه ۸۰ میلیون تومانی آزاد شد. قاضی صلواتی وی را درحالی که در بیمارستان تحت عمل جراحی بود، به طور غیابی به ۶ سال حبس محکوم کرد. ماموران سپاه ثارالله در تاریخ سوم آبان ماه سال جاری بدون احضاریه کتبی جهت اجرای حکم حبس بازداشت کردند. همسر وی نیز پیش از او در مراجعه به اجرای احکام، بدون دریافت احضاریه کتبی برای تحمل ۱۹ سال حبس بازداشت شده بود و در حال حاضر در بند۳۵۰ زندان اوین است.

۲۰. ستوده فاضل ۶۵ ساله /مادر

بدون عکس
اتهام: محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۳ سال حبس
توضیحات: در اسفندماه سال ۸۸ بازداشت و در اردیبهشت ۸۹ به قید کفالت آزاد شد. خانم فاضل در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب توسط قاضی صلواتی به ۳ سال حبس محکوم و مورخ نهم تیرماه ۹۵ جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد. وی از بیماری های مختلف ناشی از کهولت سن از جمله فشار چشم و ضعف عضلانی رنج برده، درحالی که از مرخصی محروم بوده، منتظر برگزاری دادگاه تجدیدنظر است. در حال حاظر در مرخصی به سر می برد.

۲۱. آفرین نیساری

آفرین نیساری
اتهامات: داشتن الکل در منزل و معاشرت با دیپلمات های خارجی، جاسوسی و همکاری با دشمنان دولت، تلاش برای براندازی نظام، انتخاب و استخدام جاسوسان از طریق سفارت های خارجی و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی
محکومیت:
توضیحات: آفرین نیساری در تاریخ ۳۰ تیرماه ۹۵، بازداشت شدند. خانم نیساری همراه با همسرش، کارن وفاداری، به اتهامات داشتن الکل در منزل و معاشرت با دیپلمات های خارجی، جاسوسی و همکاری با دشمنان دولت و حتی نامگذاری خانه شان به «مرکز فساد» متهم شده بودند اما در جلسه تازه خود با قاضی صلواتی به اتهامات «تلاش برای براندازی نظام»، «انتخاب و استخدام جاسوسان از طریق سفارت های خارجی» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» هم متهم شده‌اند.

۲۲. شیرین ارشادی

بدون عکس
اتهام : از جرایم مالی
توضیحات : بیش از ۱۸ ماه است که در این بند نگهداری می شود.

۲۳. رسامیه کولولاوا

اتهام: نامشخص
توضیحات: اهل تاجیکستان
Tags:

مادران پارک لاله ایران

خواهان لغو مجازات اعدام و کشتار انسانها به هر شکلی هستیم. خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی هستیم. خواهان محاکمه عادلانه و علنی آمران و عاملان تمامی جنایت های صورت گرفته توسط حکومت جمهوری اسلامی از ابتدای تشکیل آن هستیم.

1 نظر

  1. پس نازنین زاغری کجاست؟

دیدگاه تان را وارد کنید