۷. مریم اکبری منفرد ۴۱ ساله /مادر
اتهام: محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۱۵ سال حبس
توضیحات: در تاریخ دهم دی ماه ۸۸ بازداشت شد و ۲ ماه را در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین گذراند. سپس به بند متادون درمانی (زندانیان معتاد) منتقل و پس از آن در اسفندماه ۸۸ به بند نسوان انتقال داده شد. در مهر ۸۹ به زندان رجایی شهر کرج و پس از آن در اردیبهشت ۹۰ به ندامتگاه زنان قرچک تبعید شد. خانم اکبری که از بیماری های تیروئید و آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) رنج می برد، در اواخر اردیبهشت ۹۰ به بند عمومی زنان در اوین منتقل شد. مادر سه فرزند است و برادر وی با نام رضا اکبری منفرد در زندان رجایی شهر کرج نگهداری می شود.
اتهام: بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
محکومیت: ۱۵ سال حبس
توضیحات: مورخ ۹ بهمن ماه سال ۹۱ توسط نهاد اطلاعات بازداشت و مدت ۷۵ روز در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ نگهداری، سپس به بند نسوان منتقل شد. در تاریخ ۲۳ دی ماه ۹۲ با تودیع وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی موقتا آزاد شد. خانم مثنی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی احمدزاده همراه همسرش حسن صادقی هر کدام به ۱۵ سال حبس محکوم شدند. هشتم مهرماه ۹۴ جهت اجرای حکم حبس بازداشت و مجددا به بند نسوان منتقل شد. وی در سن ۱۳ سالگی نیز همراه خانواده اش مدت دوسال و نیم متحمل حبس شده بود و در زمان بازداشت اولیه در سال ۹۱، پسر نوجوانش همراه آنها بازداشت شده بود. در حال حاضر مغازه آقای صادقی مصادره شده و ستاد فرمان امام قصد مصادره منزل مسکونی آنان را نیز دارد. پسر و دختر وی در همین منزل مسکونی، همراه مادربزرگ بیمارشان که در دهه شصت متحمل ۵ سال حبس شده، زندگی می کنند. خانم مثنی از مرخصی محروم بوده و از بیماری های کولیت روده و میگرن شدید عصبی رنج می برد.
۹. زهرا زهتاب چی ۴۷ ساله /مادر
محکومیت: ۱۰ سال حبس
اتهام: بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق
توضیحات: در روز ۲۴ مهرماه ۹۲ با همسر و دخترش بازداشت و بعد از تحمل ۱۴ ماه سلول انفرادی در بند ۲۰۹ به بند نسوان منتقل شد. در تاریخ ۱۷ آذر سال ۹۳ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۱۲ سال حبس محکوم شد که این حکم بعد از یک سال با اعمال ماده ۱۳۴ به ۱۰ سال تقلیل یافت. در حال حاضر در مرخصی به سر می برد.
۱۰.مهوش شهریاری ثابت ۶۴ ساله /مادر
اتهام: عضویت در هیئت یاران ایران (تشکل بهایی)
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۱۵ اسفند ۸۶ در شهر مشهد بازداشت شد و بعد از تحمل ۱۳ ماه سلول انفرادی در شهر مشهد، به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و مدت ۲۷ ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ این زندان نگهداری شد. در مردادماه ۸۹، قاضی مقیسه رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، وی را به ۲۰ سال حبس محکوم کرد و روز بعد به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. در اردیبهشت سال ۹۰ در تبعیدی دیگر به ندامتگاه زنان قرچک انتقال یافت و بعد از یک هفته به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. در این مدت حبس تنها یک بار به مرخصی اعزام شده و در سال ۹۴ حکم ۲۰ سال حبس او به ۱۰ سال کاهش یافت.
۱۱. فریبا کمال آبادی ۵۵ ساله /مادر
اتهام: عضویت در هیئت یاران ایران (تشکل بهایی)
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۸۷ در تهران بازداشت و مدت ۲۷ ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ نگهداری شد. مردادماه سال ۸۹ به همراه ۶ تن دیگر از اعضای هیئت یاران ایران در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب توسط قاضی مقیسه به ۲۰ سال حبس محکوم شد و روز بعد همراه مهوش شهریاری به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. در اردیبهشت ماه ۹۰ در تبعیدی دیگر به ندامتگاه زنان قرچک انتقال یافت و بعد از یک هفته به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. در سال ۹۴ با اعمال ماده ۱۳۴ حکم وی به ۱۰ سال حبس تقلیل یافت. خانم کمال آبادی که از بیماری دیسک کمر در رنج است، در این مدت حبس تنها یکبار توانست از مرخصی استفاده کند که به دلیل دیدار با فائزه هاشمی، این مرخصی با حواشی زیادی همراه شد.
۱۲. الهام برمکی ۴۷ ساله /مادر
اتهام: جاسوسی
محکومیت: ۱۰ سال حبس
توضیحات: هفتم دی ماه سال ۹۰ در خیابان بازداشت و مدت ۳ ماه را در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ گذراند. سپس با قید کفالت موقتا آزاد شد. خانم برمکی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب توسط قاضی مقیسه به ۱۰ سال حبس و جریمه ی ۲۵ هزار یوروی، ۷۰ هزار دلار و ۴۰ میلیون تومان و در کل حدودا ۳۰۰ میلیون تومان، محکوم شد. در تاریخ ۲ مرداد ۹۱ مجددا بازداشت و مدت ۱۴ ماه را در بند ۲۰۹ در سلول انفرادی گذراند و در هفتم مهرماه ۹۲ به بند نسوان منتقل شد. وی که مادر یک فرزند در کشور قبرس است، دارای تابعیت قبرسی نیز بوده و از بیماری های دیسک کمر و آرتروز رنج می برد.
۱۳. رویا صابری نژاد نوبخت ۵۲ ساله /متاهل
اتهامات: توهین به مقدسات و توهین به سران سه قوه
محکومیت: ۴ سال حبس
توضیحات: مورخ ۶ مهر ۹۲ در شیراز بازداشت و به بند ۲-الف سپاه در زندان اوین منتقل و به مدت دوماه در سلول انفرادی نگهداری شد. سپس به ندامتگاه زنان قرچک تبعید شد. نامبرده مدت یک سال ونیم شامل شش ماه در بند قرنطینه، در این زندان به سر برد. نهایتا خانم صابر در خرداد ماه ۹۴ به بند نسوان زندان اوین منتقل شد. این زندانی که تبعه انگلیس بوده و همسرش مقیم این کشور است در دادگاه بدوی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ۱۸ سال و سه ماه . یک روز حبس محکوم شده بود. اما این حکم به ۴ سال تقلیل یافت. وی که از بیماری اعصاب و روان رنج می برد، تاکنون از مرخصی محروم بوده است.
۲۰ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۸:۳۱
پس نازنین زاغری کجاست؟